Reply to #blackstarhalo

Blackstar Halo tweets

  1. Blackstar Halo
   Blackstar Halo: A little peekaboo draft from Siren album cover. #willitbeeverready #whenehenwhen #melodicmetal or… https://t.co/C4UJUtrZbA

  2. Blackstar Halo
   Blackstar Halo: Blackstar Halo Siren album sampler v1: https://t.co/ZshcpjFIEl via @YouTube

  3. Blackstar Halo

  4. Blackstar Halo

  5. Blackstar Halo
   Blackstar Halo: @ValenarS current merch and old albums can be ordered from our website http://t.co/66ijoPTOY6

  6. Blackstar Halo
   Blackstar Halo: @ValenarS Yes we are. Just edited last song!

  7. Blackstar Halo

  8. Blackstar Halo
   Blackstar Halo: @Ag1lity123 yep but almost in the end zone. It has been a very difficult ride.

  9. Blackstar Halo

  10. Blackstar Halo
   Blackstar Halo: Song title revealed maybe. https://t.co/el3gvrJHOZ

  Blackstar Halo Mediatiedote

  DOWNFALL ON NYT BLACKSTAR HALO; UUSI ALBUMI JULKAISTAAN HELMIKUUSSA
  – Ensimmäinen single ”Illuminated” nyt digikaupoissa ja musiikkivideo julki

  BLACKSTAR HALO on nimenä uusi tuttavuus Suomen metallikentällä, mutta tosiasiassa yhtyeellä on oppivuosia takanaan jo reilun vuosikymmenen verran. Downfall –nimellä vuonna 1998 uransa aloittanut tamperelainen yhtye on laittanut rivinsä remonttiin, ottanut ohjat levy-yhtiötoiminnasta omiin käsiinsä ja saattanut päätökseen toisen täyspitkän albuminsa tuotannon. ”Illuminated” –niminen albumi julkaistaan 17. helmikuuta 2010.

  Sci-fi-elokuvien futuristisiin teemoihin vahvasti nojaava ”Illuminated” –levy on yhdistelmä modernia melodista metallia ja melankolista rokkia. Albumi on nauhoitettu useissa studioissa ympäri Suomen, pääosin yhtyeen itsensä toimesta. Lopullisen muotonsa levy sai Ruotsin metallimekassa, Fascination Street Recording Studiolla, miksaaja Jens Bogrenin (Soilwork, Opeth, Katatonia, Paradise Lost…) osaavissa käsissä.

  Elokuvateema uudella ”Illuminated” –levyllä ulottuu myös musiikin ulkopuolelle. Albumin kannet on suunnitellut kanadalainen taiteilija Vitaly Alexius, jonka olemassa olevista sekä yhtyeelle mittatilauksena tehdyistä digitaalimaalauksista muodostettiin levylle omaleimainen visuaalinen maailma.

  Elokuvamaailmasta ovat tuttuja myös ensimmäisen ”Illuminated” -singlen musiikkivideon tekijätiimi Obscure Entertainment ja Energia Productions, joista jälkimmäisen tuotoksia on mm. katsotuimmaksi suomalaiseksi elokuvaksi arvioitu ”Star Wreck: In The Pirkinning”. Single on saatavana digikaupoista maailmanlaajuisesti.

  Albumin julkaisee yhtyeen taakse perustettu Artist Anonymous –levymerkki ja sen jakelusta, sekä promootiosta vastaa Playground Music Finland.

  Katso ”Illuminated” –musiikkivideo: www.illuminatedalbum.com

  Kotisivut: www.blackstarhalo.com

  Lisätiedot & haastattelut:

  TOMMI MUHLI / Playground Music Finland
  tommi@playgroundmusic.com
  03 260 32 29 tai 044 5400 486